AMIS-stipendit: Tommi Raittila Stadin ammattiopistosta on Vuoden amistähti

TIEDOTE 3.6.2017
JULKAISUVAPAA HETI

Tommi Raittila Stadin ammattiopistosta palkittiin tänään valtakunnallisella AMIS-stipendillä Vuoden amistähti -kategoriassa. Stipendit jakaa opiskelijajärjestö Suomen Opiskelija-Allianssi – OSKU ry. AMIS-stipendejä myönnetään kolmessa kategoriassa toiminnassaan erityisesti ansioituneille ammatillisille opiskelijoille ja opiskelijakunnille. Stipendeistä kukin on arvoltaan 250 euroa.

Tommi valmistuu turvallisuusalalta. Hän on oman alansa rautainen ammattilainen, mistä todisteena Tommi teki tänä keväänä historiaa voittamalla toista kertaa putkeen Taitaja-kisoissa suomenmestaruuden lajissaan. Ammattiosaaminen on ahkeran ja aikaansaavan opiskelun tulosta.

– Tommi on selkeästi todella kiinnostunut alastaan, eikä peittele innostustaan. Hän on siis upeasti amis ja ylpeä siitä, sanoo OSKU ry:n puheenjohtaja Eini Järvi.

Opintojen ohella Tommi on ollut sitoutuva ja oma-aloitteinen opiskelijakuntatoimija sekä tutor uusille opiskelijoille. Vapaa-ajallaan Tommi osoittaa yhteisöllistä ja auttavaa luonnettaan vapaapalokunnan toiminnassa. Tommia kuvaillaan aina toisia kannustavavaksi ja reippaaksi henkilöksi, joka on ollut myös hieno esimerkki muille.

– Tommin ahkeruus, kunnianhimoisuus ja määrätietoisuus vakuuttivat meidät heti. Kyseessä on todellinen amistähti monella tapaa, Järvi kertoo.

Stipendi jaettiin Tommille Stadin ammattiopiston kevätjuhlassa tänään. Toista kertaa jaettavien AMIS-stipendien hakemusten ja hakijoiden taso oli tänäkin vuonna hyvin korkea. Palkittavat valitsi OSKU ry:n liittohallitus.

Lisätietoja:

Eini Järvi
puheenjohtaja, Suomen Opiskelija-Allianssi – OSKU ry
0449776356, eini.jarvi@osku.info

Maiju Korhonen
pääsihteeri, Suomen Opiskelija-Allianssi – OSKU ry
0449774014, maiju.korhonen@osku.info