AMIS-tutkimuksen projektisihteeriksi Annukka Lehtikangas

annukka

TIEDOTE 15.7.2016
Julkaisuvapaa heti

Suomen Opiskelija-Allianssi – OSKU ry:n liittohallitus on valinnut AMIS-tutkimuksen projektisihteeriksi helsinkiläisen Annukka Lehtikankaan. Lehtikangas on nuorisotutkimukseen erikoistunut sosiologi ja valtiotieteiden maisteri Helsingin yliopistosta. Hän on työskennellyt aiemmin tutkimuksen parissa mm. Nuorisotutkimusseuralla sekä Verkellä, Verkkonuorisotyön valtakunnallisella kehittämiskeskuksella.

 Mahtavaa päästä mukaan toteuttamaan AMIS-tutkimusta ja syventymään tarkemmin tutkittaviin asioihin, Lehtikangas tunnelmoi.

AMIS-tutkimus tarkastelee ammattiin opiskelevien mielipiteitä sekä mittaa amisten arvoja ja asenteita. Tutkimus on toteutettu aiemmin vuosina 2009, 2011 ja 2013. Vuoden 2016 tutkimus on siis järjestyksessään neljäs. Projektisihteeri vastaa yhdessä yhteistyöyrityksen kanssa tutkimuksen toteuttamisesta, projektin kokonaishallinnasta, tutkimuksen markkinoinnin ja viestinnän suunnittelusta, tulosten analysoinnista sekä tutkimusraportin koostamisesta ja kirjoittamisesta.

 Hakijoiden taso oli erittäin korkea. Annukka erottui kuitenkin joukosta laajalla kokemuksellaan nimenomaan nuorisotutkimuksen puolelta. Olen erittäin iloinen, että saamme näin kovan tekijän tiimiimme, kertoo OSKU ry:n pääsihteeri Maiju Korhonen.

Lehtikangas aloittaa tehtävässään 20.7. AMIS-tutkimus julkaistaan joulukuussa 2016 OSKU ry:n 15-vuotisjuhlien alla.

Lisätietoja:

Annukka Lehtikangas
projektisihteeri, AMIS-tutkimus
044 978 8096

Maiju Korhonen
pääsihteeri, Suomen Opiskelija-Allianssi – OSKU ry
044 977 4014