Essi Miettisestä OSKUn opiskelijatoiminnan koordinaattori

TIEDOTE 27.7.2017

Suomen Opiskelija-Allianssi – OSKU ry:n uudeksi opiskelijatoiminnan koordinaattoriksi on valittu Essi Miettinen Helsingistä. Essi on työskennellyt aiemmin muun muassa kuraattorina ammattiopistossa ja lukiossa, koulunkäyntiavustajana sekä nuorisotalolla. Järjestökokemusta hänellä on esimerkiksi Metropolian Soffa ry:stä ja Talentian TaSO ry:stä. Koulutukseltaan Essi on sosionomi ja taloushallinnon yo-merkonomi.

Essi erottui rekryprosessissa varsinkin laaja-alaisella koulumaailman kokemuksellaan.

– Olen vakuuttunut siitä, että sekä amikset että oppilaitosten henkilökunta tulevat mainiosti toimeen Essin kanssa. Hänen monipuoliselle osaamiselleen tulee OSKUssa käyttöä, iloitsee OSKU ry:n pääsihteeri Maiju Korhonen.

Opiskelijatoiminnan koordinaattori työskentelee tiiviissä yhteistyössä sekä OSKUn vapaaehtoisten että oppilaitosten kanssa. Hän vastaa jäsenopiskelijakuntien kouluttamisesta ja neuvonnasta sekä koulutusten suunnittelusta ja markkinoinnista. Syksyn päätehtävänään koordinaattori vastaa myös OSKUn vuosittaisen oppilaitoskiertueen, OSKU RoadShow’n, koordinoinnista.

– Olen erittäin innoissani mahdollisuudesta päästä amiksille hommiin! Odotan kohtaavani työssä mahtavia tulevaisuuden tekijöitä ympäri Suomen. Tuleviin työtehtäviini suhtaudun sopivalla huumorintajulla sekä vaadittavalla vakavuudella, Essi kommentoi.

Kiinnostus opiskelijatoiminnan koordinaattorin tehtävää kohtaan oli suurta. Essi aloittaa työnsä OSKUssa 2.8. Tehtävä on kokoaikainen ja vakituinen.

Lisätietoja:

Essi Miettinen
opiskelijatoiminnan koordinaattori (2.8.2017 alkaen), Suomen Opiskelija-Allianssi – OSKU ry
essi.t.miettinen(at)gmail.com

Maiju Korhonen
pääsihteeri, Suomen Opiskelija-Allianssi – OSKU ry
0449774014
maiju.korhonen(at)osku.info