Ilmoittautuminen kevään OsConeille on auki

"".

Ilmoittautuminen OsConeille on auennut osoitteessa http://bit.ly/OsCon2020kevät

Ensi helmikuussa nostetaan tasoja opiskelijakuntatoiminnassa ”OPKU-Starter pack” -teemalla!

Miten teidän opiskelijakunnalla menee? Mitkä ovat ne tärkeimmät kulmakivet toimivaan opiskelijakuntaan? Hyppää messiin alkuvuoden kovimpaan amisten tapahtumaan yhdessä muiden opiskelija-aktiivien kanssa! Helmikuun OsConeilla perehdytään opiskelijakuntatoiminnan aloittamiseen ja toiminnan kehittämiseen esimerkiksi tapahtumien järjestämisen tai varainhankinnan koulutusten muodossa.

Odotatko päivittäistä istumista ja tylsiä kalvosulkeisia? HYVÄ, emme mekään! OsConeilla kouluttaudutaan toiminnallisesti, mutta rennosti. Tapahtumassa käydään myös jo perinteeksi muodostuneet OsCup -opiskelijakuntaolympialaiset, joissa kisataan maineesta ja kunniasta! Ja kuten aina paikalle saapuu ympäri Suomea amisyhteisömme huippuja aktiiveja!

Mitä: OsCon opiskelijakuntapäivät eli koulutusta, yhdessä viihtymistä ja OsCup opkuolympialaiset. Ideoiden ja ajatusten vaihtoa opiskelijatoiminnasta Suomen parhaiden amisten seurassa!
Milloin: pe-su 14.-16.2.2020. Yhteiskuljetus Turun rautatieasemalta lähtee perjantaina klo 16.30 ja palaa Turun rautatieasemalla sunnuntaina n. klo 14.40
Missä: Viherlahden leirikeskus, Naantali
Kenelle: Avoin kaikille opiskelijakuntatoimijoille ja muille opiskelija-aktiiveille sekä toiminnasta kiinnostuneille

Earlybird hinta 10.1.2020 asti:
Jäsenopiskelijakuntien jäsenet ja OSKU-opiskelijakortilliset 50€/ muut 60€
Hinta Earlybird:n jälkeen:
Jäsenopiskelijakuntien jäsenet ja OSKU-opiskelijakortilliset 60€/ muut 70€

Hinta sisältää (opiskelijahintaiset) matkat opiskelupaikkakunnalta Turkuun, majoituksen, ruokailun ja ohjelman. Suosittelemme tiedustelemaan oppilaitoksestasi mahdollisuutta kustantaa osallistumismaksusi.

Ilmoittautuminen päättyy 31.1.2020. Paikkoja on rajoitetusti, olethan siis nopea! Ilmoittautuneet saavat maksuohjeet ja lisätietoa sähköpostitse ilmoittautumisen jälkeen.

Mikäli heräsi kysyttävää, ole yhteydessä opiskelijatoiminnan koordinaattoriin Altti Rannikkoon, altti.rannikko@osku.info, 044 2352 235