Joni Rönkkö Stadin ammattiopistosta on vuoden amistähti

TIEDOTE 5.6.2018

Joni Rönkkö Stadin ammattiopistosta palkittiin tänään valtakunnallisella AMIS-stipendillä. Rönkkö palkittiin Vuoden amistähtenä.

Stipendit jakaa valtakunnallinen ammattiin opiskelevien opiskelijajärjestö Suomen Opiskelija-Allianssi – OSKU ry. AMIS-stipendejä myönnetään kolmessa kategoriassa toiminnassaan erityisesti ansioituneille ammatillisille opiskelijoille ja opiskelijakunnille. Stipendit ovat arvoltaan 250 euroa.

– Vuoden amistähtenä palkitaan opiskelija, joka on esimerkillinen yhteisöllisyyden edistäjä ja yhteishengen nostattaja, omaa tervettä ammattiylpeyttä ja on aktiivinen monella osa-alueella sekä omassa oppilaitoksessaan että vapaa-ajalla. Kaikki nämä kuvaukset istuvat erinomaisesti Rönkköön, minkä johdosta meillä on ilo palkita hänet AMIS-stipendillä, iloitsee OSKU ry:n puheenjohtaja Emmi Pentikäinen.

Rönkkö on ensimmäisen vuoden media-alan opiskelija, joka toimii sekä toimipaikkakohtaisen opiskelijakunnan hallituksen puheenjohtajana että Stadin ammattiopiston opiskelijayhdistys STAO ry:n puheenjohtajana. Opintojensa ohella Rönkkö toimii yrittäjänä. Rönkköä kuvaillaan väsymättömäksi ja idearikkaaksi yhteisön kehittäjäksi tiimipelaajaksi ja tsemppariksi, joka käy hedelmällistä dialogia oppilaitoksen johdon ja sidosryhmien kanssa ja on loistava verkostoituja.

– Rönkkö on osoittanut monipuolista aktiivisuutta Stadin ammattiopiston opiskelijakuntatoiminnassa sekä koko oppilaitoksen yhteisöllisyyden kehittämisessä. Hän on todellinen amistähti monella tapaa, Pentikäinen kertoo.

AMIS-stipendi jaettiin Rönkölle Stadin ammattiopiston järjestämässä juhlatilaisuudessa tänään. Jo kolmatta kertaa jaettavien AMIS-stipendien saajia sai ehdottaa kuka tahansa oppilaitosyhteisöön kuuluva. Stipendien saajat valitsi Suomen Opiskelija-Allianssi – OSKU ry:n liittohallitus.

Lisätietoja:
puheenjohtaja Emmi Pentikäinen, 044 977 6356, emmi.pentikainen(at)osku.info