Lähde mukaan amisten eduskuntavierailulle!

Eduskunnan äänestytaulu.

Suomen Opiskelija-Allianssi – OSKU järjestää keskiviikkona 18.9. amiksille mahdollisuuden tutustua eduskuntataloon, eduskunnan toimintaan ja kansanedustajan arkeen!

Vierailun aikana tutustumme eduskunnan toimintaan opastetulla kierroksella. Lisäksi tapaamme sivistysvaliokunnan jäsenen, kansanedustaja Hilkka Kempin (kesk.), jonka kanssa pääsemme keskustelemaan ajankohtaisista amiksiin, opiskelijoihin ja nuoriin liittyvistä asioista.

Tapaamme keskiviikkona klo 9.00 Helsingin keskustassa ja varsinainen eduskuntavierailu alkaa klo 10.00. Eduskuntavierailun jälkeen tarjoamme halukkaille lounaan.

Vierailu on osallistujille maksuton ja tarjoamme lounaan sekä opiskelijahintaiset matkaliput kotoa/opiskelupaikkakunnalta Helsinkiin ja takaisin.

Vierailulle on rajoitetusti paikkoja, joten ilmoittauduthan pikaisesti mukaan! Ilmoittautuminen päättyy viimeistään 9.9. tai jo aiemmin, mikäli osallistujakiintiö tulee täyteen.

> Linkki ilmoittautumiseen!

Lisätietoja: pääsihteeri Juuso Luomala, juuso.luomala@osku.info tai puh. 044 977 4014


Amisten eduskuntavierailu on osa OSKUn Ilman amiksiako? -ammatillisen koulutuksen viestintä- ja vetovoimahanketta. Opetushallitus on myöntänyt hankkeen toteuttamiseen valtionavustusta.

Otsikkokuva: Hanne Salonen / Eduskunta