Medialle

Suomen Opiskelija-Allianssi – OSKU ry

Suomen Opiskelija-Allianssi – OSKU ry on amisten itsensä perustama ja omistama etu-, palvelu- ja harrastejärjestö ammatillisella toisella asteella.

OSKU on uskonnollisesti sekä puolue- ja ammattiyhdistyspoliittisesti sitoutumaton opiskelija- ja nuorisojärjestö, jossa ammattiin opiskelevat itse tekevät toiminnan ja päätökset. OSKU on perustettu vuonna 2001, mutta järjestön syntyhistoria nojaa yli 100-vuotiaaseen opiskelijatoiminnan perinteeseen erityisesti kaupan, tekniikan ja terveydenhuoltoalan oppilaitoksissa.

Me haluamme kaikella toiminnallamme vaikuttaa siihen, että ammattiin opiskelevilla olisi hyvä olla.

Ota yhteyttä

Oletko tekemässä juttua ammattiin opiskelevien elämään tai arkeen liittyvästä teemasta? OSKU vastaa mielellään kaikkiin ammattiin opiskeleviin liittyviin ajankohtaisiin kysymyksiin. Ota meihin yhteyttä – autamme mielellämme!

Etsitkö ammattiin opiskelevaa haastateltavaksi? Autamme mielellämme sopivan amishaastateltavien etsinnässä joko tapahtumiemme yhteydessä tai muutenkin.

Ota yhteyttä:

Kannanotot

Tästä löydät OSKUn uusimmat kannanotot.

AMIS-tutkimus

OSKU on tutkinut amisten arvoja ja asenteita jo vuodesta 2009 lähtien AMIS-tutkimuksellaan – toimien tässä edelläkävijänä. Vuonna 2018 julkaistiin järjestyksessään jo viides AMIS-tutkimus. Pääset tutustumaan AMIS-tutkimukseen tarkemmin klikkaamalla tätä linkkiä.

Pressikuvat ja logot

Pressikuvat

Pressikuvia voi käyttää vapaasti Suomen Opiskelija-Allianssi – OSKU ry:stä tai kyseessä olevista henkilöistä kertovien juttujen yhteydessä. Muistathan kuitenkin ystävällisesti mainita kuvaajan nimen.

Puheenjohtaja Venla Tilli
Kuva 1 / kuva 2 / kuva 3 (📷 Susanna Ronkainen)

Varapuheenjohtaja Minttu Rautavuori
Kuva 1 / kuva 2 (📷 Susanna Ronkainen)

Puheenjohtajisto
Kuva 1 / kuva 2 / kuva 3 (📷 Susanna Ronkainen)

OSKUn logot

Ennen logojen käyttämistä, tutustuthan graafiseen ohjeistukseen.

Värillinen pystylogo / vaakalogo
Valkoinen pystylogo / vaakalogo
Tumma pystylogo / vaakalogo

Sosiaalinen media

@osku_ry
@osku_ry
@amis_osku
TikTok  @osku_ry