Onneksi olkoon, uusi amis – opiskelijakortit tilattavissa 20.6. alkaen

onnittelukirje

OSKU onnittelee sinua, ammatilliseen oppilaitokseen opiskelemaan valittu! Lupaamme, että tulevat vuodet ovat yhdet elämäsi parhaista.

Toivotamme sinut tervetulleeksi Suomen parhaaseen amisyhteisöön, opiskelijaliitto OSKUun! OSKU tarjoaa jäsenilleen hauskaa vapaa-ajan tekemistä, vauhdikasta opiskelijaelämää ja mahdollisuuden antoisaan vapaaehtoistoimintaan. Tunnuksena OSKUn jäsenyydestä saat OSKU-opiskelijakortin, joka oikeuttaa sinut monipuolisiin opiskelijaetuihin (mm. VR, Matkahuolto, HSL, Fortum, ST1, Glitter).

Huomaathan, että OSKUlla on tällä hetkellä käynnissä Kympillä kortti kesäksi -kampanja. Sunnuntaihin 19.6. mennessä tilatut kortit varustetaan sen vuoksi lukuvuoden 2015-2016 lukuvuositarroin, eli ne ovat voimassa vain 30.9.2016 saakka. Kampanja ei täten koske uusia opiskelijoita! Tilaathan opiskelijakorttisi lukuvuodeksi 2016-2017 vasta maanantaina 20.6. tai sen jälkeen. Lisätietoa kortista ja sen tilaamisesta löydät täältä.

Kierrämme syksyllä ammatillisia oppilaitoksia koulukiertueemme, OSKU RoadShow’n merkeissä. Toivottavasti tapaamme silloin juuri sinun koulullasi!