Jäsenedut

Opiskelijakorttiedut – elä astetta edullisemmin

Tutustu OSKUn omaan AMIS-opiskelijakorttiin tämän linkin kautta. Se on järkevä hankinta myös tulevia säästöjä ajatellen. Tarjoamme yleisten opiskelijaetujen lisäksi yhdessä yhteistyökumppaneidemme kanssa jäsenillemme runsain mitoin erilaisia rahanarvoisia etuja ja alennuksia, jotka tekevät opiskelijaelämästä mukavan edullista. Pääset hyödyntämään etuja, kun sinulla on AMIS-opiskelijakortti ja siinä voimassa oleva lukuvuositarra. Huomioithan, että osa jäseneduista on vain sinikeltaisten AMIS-opiskelijakorttien haltijoille. Täältä löydät lisätietoja jäsenyysehdoistamme.

 


Pivon digitaalinen sini-keltainen opiskelijakortti.

Pivon digitaalisella opiskelijakortilla valtakunnalliset ja paikalliset opiskelijaedut ovat aina taskussasi – esimerkiksi siis VR:n, Matkahuollon ja HSL:n opiskelija-alennukset sekä huikea määrä Pivon paikallisia etuja! Katso, miten saat kortin käyttöösi.


"".

VR:n säästölippu on kaikille edullisin lippu junamatkustamiseen. Opiskelijoille peruslipusta 30 % alennusta.


 

"".

Matkahuollon opiskelija-alennuksen saa AMIS-opiskelijakortilla, johon on painettu Matkahuollon liikemerkki.


"".

AMIS-opiskelijakortilla saat opiskelijahintaiset kausiliput valitsemillasi vyöhykkeillä Helsingin seudun joukkoliikenteessä. Alennus on 45 % vastaavan aikuisten kausilipun hinnasta.


Studia. 3.-4.12019 Messukeskuksessa. Suomen suurin opiskelu- ja uratapahtuma.

OSKUn jäsenille sisäänpääsy 8 eurolla opiskelijakortilla. Ilman opiskelijakorttia liput ovelta 12 e ja verkosta etukäteen ostettuna 10 e.


"".

AMIS-opiskelijakortti on myös virallinen Eurooppalainen nuorisokortti! AMIS-opiskelijakortin haltijoilla on Eurooppalaisen nuorisokortin tarjoamana käytössään yli 60 000 etua yhteensä 36 Euroopan maassa. Lisätietoa nuorisokortista ja sen tarjoamista eduista Suomessa ja Euroopassa löydät tämän linkin kautta!


"".

Huippuluokan työvaatteet 30 % alennuksella HEJCOlta.


Opiskelijakortilla -20% normaalihintaisista à la carte -annoksista MorriSon’s Helsingissä ja MorriSon’s Turussa.
Tarjous ei koske kampanjatuotteita. Muistathan näyttää opiskelijakorttisi ennen tilausta.


"".

Opiskelijan sähkösopimus Vakio S opiskelijahintaan!
Hiilidioksiditonta sähköä yksiöön tai alle 44 m2 kerrostalohuoneistoon 13 €/kk (norm. 14 €/kk).
Max 2000 kWh/vuosi.


15 % alennus valmistujaislakeista AMIS-opiskelijakortilla.
Nettikaupassa toimivan alennuskoodin saat OSKUn jäsenpalvelusta.


"".

Alennusta polttoaineista.


"".

 

 

 

AMIS-opiskelijakortilla sinulla on käytettävissä myös Opiskelijan Tampereen neuvottelemat lukuisat edut Pirkanmaalla. Edut löytyvät osoitteesta opiskelijantampere.fi sekä Pivon mobiiliopiskelijakortista.


Apua amiselämän kysymyksiin ja pulmatilanteisiin

Jäsenenä tuet OSKUn tekemää vaikuttamistyötä. Paiskimme hartiavoimin töitä sen eteen, että jokaisen amiksen olisi mahdollisimman hyvä olla ja opiskella. Jäsenenä asiantuntijamme ovat käytettävissäsi erilaisissa amiselämään liittyvissä kysymyksissä tai opinnoissa vastaantulevissa pulmatilanteissa.


Elämyksiä ja kokemuksia

Jäsenenä osallistut OSKUn tapahtumille muita edullisemmin. Halutessasi voit hypätä myös mukaan OSKUn aktiivitoimintaan. OSKUn toimintaan osallistuminen tuo mukanaan huippuja uusia tyyppejä, unohtumattomia hetkiä ja erilaisia kokemuksia! Lue lisää aktiivitoiminnastamme tästä.