OsCon – opiskelijakuntapäivät 19.-21.3. Helsingissä

"".

Mitä sä tekisit toisin? Ootko aina miettinyt miten saat oman tai opkun mielipiteen koko koulun tai jopa Suomen tietoon? Näetkö ympärilläsi asioita, jotka vaatis muutosta, mutta kukaan ei tee niille mitään?

OSKU haluaa, että amikset saa ja osaa vaikuttaa itse omiin asioihinsa, joten OsConeilla pureudutaan tällä kertaa vaikuttamisen ja viestinnän saloihin hauskojen ja innostavien koulutusten kautta. Tänä keväänä OsConeilla opetellaan, miten oma mielipide tai ehdotus viedään käytäntöön tai päättäjille asti, olipa kyse sitten kaikille ilmaisesta traktorikortista tai maksuttomasta toisesta asteesta!

OsCon on paljon muutakin kuin pelkkää kouluttautumista. OsConeilla pääset tutustumaan opku-toimioihin ympäri Suomea sekä jakamaan ja vaihtamaan ideoita hyvästä opku-toiminnasta. Pääsette myös kisailemaan maineesta ja kunniasta leikkimielisissä OsCup-opkuolympialaisissa. Löydät paikan päältä myös Suomen parhaan amisyhteisön edustajat eli OSKU-aktiivit!

Mitä: OsCon opiskelijakuntapäivät eli koulutusta, yhdessä viihtymistä ja OsCup opkuolympialaiset. Ideoiden ja ajatusten vaihtoa opiskelijatoiminnasta Suomen parhaiden amisten seurassa!
Milloin: ti 19.3 klo – to 21.3. Yhteiskuljetus Helsingin keskustasta lähtee tiistaina klo 17 ja palaa keskustaan torstaina klo 15
Missä: Östersundomin leirikeskus, Helsinki
Kenelle: Avoin kaikille opiskelijakuntatoimijoille ja muille opiskelija-aktiiveille sekä toiminnasta kiinnostuneille
Earlybird hinta 20.2. asti:
Jäsenopiskelijakuntien jäsenet ja OSKU-opiskelijakortilliset 30€/ muut 40€
Hinta 21.2.-10.3.:
Jäsenopiskelijakuntien jäsenet ja OSKU-opiskelijakortilliset 40€/ muut 50€

Ilmoittaudu tämän linkin kautta bit.ly/oscon2019
Ilmoittautuminen päättyy 10.3.2019. Paikkoja on rajoitetusti, olethan siis nopea! Ilmoittautuneet saavat maksuohjeet ja lisätietoa sähköpostitse ilmoittautumisen jälkeen.

Hinta sisältää (opiskelijahintaiset) matkat opiskelupaikkakunnalta Helsinkiin, majoituksen, ruokailun ja ohjelman.

Lisätietoja: essi.miettinen@osku.info