OsConit Syksy edition

"".

Mikä tekee teidän koulusta parhaan? Miten sä haluaisit, että teidän koulussa huomioitais opiskelijoiden hyvinvointi? Tuu OSKUn ja muiden amisten kanssa ideoimaan millainen on hyvinvoiva kouluyhteisö! Syksyn OsConeilla mietitään hyvinvoivaa oppilaitosyhteisöä ja opiskelijoiden hyvinvointia monesta eri näkökulmasta. Luvassa on mielenkiintoisia työpajoja ja takuuhauskoja tapoja oppia ja luoda uutta!

OsCon on paljon muutakin, kuin pelkkää kouluttautumista. OsConeilla pääset tutustumaan opku-toimijoihin ympäri Suomea sekä jakamaan ja vaihtamaan ideoita hyvästä opku-toiminnasta. Pääsette myös kisailemaan maineesta ja kunniasta leikkimielisissä OsCup opkuolympialaisissa. Löydät paikan päältä myös Suomen parhaan amisyhteisön edustajat eli OSKU-aktiivit!

Mitä: OsCon opiskelijakuntapäivät eli koulutusta, yhdessä viihtymistä ja OsCup opkuolympialaiset. Ideoiden ja ajatusten vaihtoa opiskelijatoiminnasta Suomen parhaiden amisten seurassa!
Milloin: pe-su 27.-29.9.
Missä: Utajärvi
Kenelle: Avoin kaikille opiskelijakuntatoimijoille ja muille opiskelija-aktiiveille sekä toiminnasta kiinnostuneille

Ilmoittautuminen aukeaa keskiviikkona 7.8. Ilmoittautumislinkki ilmestyy tälle sivulle sekä OSKUn Facebook- ja Instagram-sivuille. Nopeat syövät hitaat, kevään OsConit varattiin loppuun muutamassa viikossa!

Earlybird hinta 7.-21.8:
Jäsenopiskelijakuntien jäsenet ja OSKU-opiskelijakortilliset 40€/ muut 50€
Hinta 22.8.-11.9.:
Jäsenopiskelijakuntien jäsenet ja OSKU-opiskelijakortilliset 50€/ muut 60€

Hinta sisältää (opiskelijahintaiset) matkat opiskelupaikkakunnalta Helsinkiin, majoituksen, ruokailun ja ohjelman.

Lisätietoja: essi.miettinen@osku.info