OSKU RoadShow on jälleen täällä

OSKUn yhteistyökumppaneiden logot.

Suomen Opiskelija-Allianssi – OSKU ry:n perinteinen, ammatillisia oppilaitoksia kiertävä OSKU RoadShow -kiertue on lähtenyt taas liikkeelle viime viikon maanantaina 15.8.2022 Helsingistä ja Turusta.

Valtakunnallinen kiertue jatkuu aina marraskuulle asti ja vierailee kaikkiaan noin 70 toimipisteessä eri puolilla Suomea aina Helsingistä Kittilään. Kyseessä on tavoittavuudeltaan Suomen laajin ammatillisiin oppilaitoksiin kohdistuva kiertue.

OSKU RoadShow toteutetaan täysin vapaaehtoisten amisten voimin. Kiertuepäivän aikana oskulaiset aktiivit tarjoavat ammattiin opiskeleville tietoa niin OSKUsta järjestönä, opiskelijaeduista, tapahtumista kuin työelämästäkin. RoadShow’n tavoitteena on vahvistaa opiskelijoiden yhteisöllisyyttä, tukea opiskelumotivaatiota ja tarjota opiskelijoille mahdollisuus tavata amiksia ympäri Suomen.

”RoadShow on aitoa toimintaa amiksilta amiksille, sillä kaikki kiertueen vapaaehtoiset ovat amiksia. Haluamme luoda kiertueellamme hyvää fiilistä kaikille amiksille ja tuoda amiksille esiin etuja, millä helpottaa omaa elämää”, tiivistää OSKUn puheenjohtaja Venla Tilli syksyn kiertuetta.

Vuonna 2022 OSKU RoadShow’n pääyhteistyökumppaneina toimivat AmisRekry, Nuoret Yrittäjät, Salon Lakkitehdas, Tehy ry, Teknologiateollisuus sekä Toimihenkilökeskusjärjestö STTK. Yhteistyökumppanit näkyvät kiertueella monin eri tavoin ja näin amiksille voidaan tarjota esimerkiksi tuorein tieto työelämästä, yrittäjyydestä ja hyvinvoinnista.

OSKU RoadShow’n etenemistä voi seurata Instagramissa OSKUn tilillä @osku_ry ja hashtagilla #oskuroadshow.

Lisätietoja RoadShow’sta saa OSKUn varapuheenjohtajalta sekä opiskelijatoiminnan koordinaattorilta
Minttu Rautavuori
Varapuheenjohtaja
044 9806 580
minttu.rautavuori@osku.info

Emmi Lundán
Opiskelijatoiminnan koordinaattori
044 2352 235
emmi.lundan@osku.info