OSKUlle uusi logo

 TIEDOTE2

 

TIEDOTE 19.4.2016
JULKAISUVAPAA HETI

 

Suomen Opiskelija-Allianssi – OSKU ry on uudistanut logonsa. Uuden logon suunnittelivat Stadin ammattiopistossa painoviestintää opiskeleva Pasi Järvenpää ja OSKUn viestinnän suunnittelija Joonas Lehtonen OSKUn liittohallituksen toimeksiannosta. Logosta järjestettiin maaliskuussa avoin kilpailu, jonka yleisöäänestyksen voittaja Henna Näsi palkittiin 100 euron palkinnolla. Hallitus päätyi pitkällisen pohdinnan jälkeen kuitenkin teettämään uuden logon toiveidensa pohjalta, sillä varsinkin OSKUn symboliksi muodostunut ”amistähti” ja tunnusomainen väri koettiin hyvin tärkeiksi.

– Tähti on ollut tärkeä symbolinen tunnus OSKUlle koko sen historian ajan. Taustana voi pitää ajatusta siitä, että jokainen amis on oman alansa tähti. OSKUssa on myös jaettu ansioituneille toimijoille amistähtiä haalarin rintaan kiinnitettäväksi, ja jotkut ovat jopa tatuoineet tunnuksen ihoonsa, puheenjohtaja Rene Stolt kertoo.

Uudessa logossa erilaisista palasista koostuva tähti kuvaa myös OSKUn perusajatusta, jonka mukaan toiminnan luovat amikset itse. OSKUssa erilaiset toimijat muodostavat tiiviin yhteisön, joka pitää yhtä ja toimii aina yhdessä onnellisten amisten puolesta.

Uusi logo otetaan käyttöön tästä päivästä alkaen. Myös järjestön muuta visuaalista ilmettä uudistetaan kevään aikana raikkaampaan suuntaan uuden logon innoittamana.


Lisätietoja:

Rene Stolt
puheenjohtaja, Suomen Opiskelija-Allianssi – OSKU ry
0449776356, rene.stolt(at)osku.info

Joonas Lehtonen
viestinnän suunnittelija, Suomen Opiskelija-Allianssi – OSKU ry
0442352256, joonas.lehtonen(at)osku.info