OSKUn jäsen, tule mukaan vaikuttamaan – hae OSKUn työryhmiin!

Kiinnostaako sinua vaikuttaminen onnellisten amisten puolesta? Haluatko olla mukana toteuttamassa Suomen parhaan amisyhteisön tapahtumia? Tai syyhyääkö sormesi kenties kehittämään entistäkin paremmin amisten näköistä ja amiksia paremmin tavoittavaa OSKUn viestintää vuonna 2018? Hae mukaan OSKUn edunvalvonta-, tapahtuma- tai viestintätyöryhmään!

Työryhmissä toimitaan hyvässä ja rennossa hengessä sekä vaikutetaan suoraan OSKUn toimintaan. Ainoat kriteerit työryhmiin pääsemiselle ovat aito kiinnostus niiden aiheisiin sekä OSKUn voimassa oleva jäsenyys. Työryhmän jäsenet toimivat pääsääntöisesti omilta opiskelu-/asuinpaikkakunniltaan, mutta ryhmät tapaavat välillä myös kasvokkain.

Haluatko olla edistämässä amisten parempaa tulevaisuutta? EDUNVALVONTATYÖRYHMÄ avustaa OSKUn puheenjohtajaa ja pääsihteeriä edunvalvonnallisissa asioissa vuonna 2018. Ryhmän tarkoituksena on tuoda amisten mielipiteitä sekä opiskelijoiden kuulumisia ja arjen tositilanteita oppilaitoksista OSKUn edunvalvontatoimintaan.

Sytytkö erilaisten tapahtumien suunnittelulle ja järjestämiselle? TAPAHTUMATYÖRYHMÄ ideoi ja toteuttaa tekemistä amiksille ympäri Suomen sekä kehittää entisestään OSKUn tapahtumia. Tiimin jäsenenä pääset vaikuttamaan siihen, että tapahtumat ovat amisten näköisiä ja heille mieluisia.

Innostutko somesta ja palatko halusta kehittää OSKUn viestintää? VIESTINTÄTYÖRYHMÄ ideoi ja suunnittelee OSKUlle amisten näköistä ja amiksia tavoittavaa viestintää. Työryhmässä pääset kehittämään valtakunnallisen amisjärjestön viestintää ja markkinointia.

 

Innostuitko? Hae työryhmiin mukaan 19.1.2018 klo 23.59 mennessä lähettämällä lyhyt hakemus osoitteessa bit.ly/osku-tyoryhmat-2018.