OSKUn perinteinen Roadshow starttaa jälleen

OSKUn aktiivit poseeraavat kiertuautojen edessä iloisina.

Suomen Opiskelija-Allianssi – OSKU ry:n perinteinen, ammatillisia oppilaitoksia kiertävä OSKU RoadShow -kiertue lähtee liikkeelle tänään maanantaina 17.8.2020 Varsinais-Suomesta.

Valtakunnallinen kiertue jatkuu aina marraskuulle asti ja vierailee kaikkiaan noin 100 toimipisteessä eri puolilla Suomea aina Helsingistä Kittilään. Kyseessä on tavoittavuudeltaan Suomen laajin ammatillisiin oppilaitoksiin kohdistuva kiertue. 

OSKU RoadShow toteutetaan täysin vapaaehtoisten amisten voimin. Kiertuepäivän aikana oskulaiset opiskelijat tarjoavat ammattiin opiskeleville tietoa niin OSKUsta järjestönä, opiskelijaeduista, tapahtumista kuin työelämästäkin. RoadShow’n tavoitteena on vahvistaa opiskelijoiden yhteisöllisyyttä, tukea opiskelumotivaatiota ja tarjota opiskelijoille mahdollisuus tavata amiksia ympäri Suomen. 

Kiertuella noudatetaan viranomaisten antamia turvallisuusohjeita koronaan liittyen ja vapaaehtoiset käyttävät vierailuilla maskeja. Lisäksi OSKUssa on tehty sisäisiä linjauksia mm. siitä, että aktiivit osallistuvat pääsääntöisesti vain oman lähialueensa kouluvierailuihin. OSKU tekee toiminnassaan kaikkensa, ettei OSKUn toiminta edistäisi epidemian kiihtymistä. Tarpeen vaatiessa kiertue tullaan keskeyttämään.  

”Kaikki vapaaehtoiset ovat amiksia eli kiertue on todellista amiksilta amiksille suuntautuvasta toimintaa.  Toivomme hyvän fiiliksen välittyvän turvaväleistä ja maskeista huolimatta, sillä yhteishenki on amisylpeyden nostattamisen lisäksi OSKUn tärkeimpiä voimavaroja”, tiivistää OSKUn puheenjohtaja Iivari Korkala syksyn meininkiä.  

Vuonna 2020 OSKU RoadShow’n pääyhteistyökumppaneina toimivat Fressis.fi, Nuoret Yrittäjät, Tehy ry,  Toimihenkilökeskusjärjestö STTK sekä CAP-Group Oy:n CAP-Autokoulu. Yhteistyökumppanit näkyvät kiertueella monin eri tavoin ja näin amiksille voidaan tarjota esimerkiksi tuorein tieto työelämästä, yrittäjyydestä ja hyvinvoinnista. 

OSKU RoadShow’n etenemistä voi seurata Facebookissa (www.facebook.com/amisosku) sekä Instagramissa (@OSKU_ry) hashtagilla #oskuroadshow. 

OSKU RoadShow 2020:n pääyhteistyökumppanit: 

Yhteistyökumppanien logot.

CAP-autokoulun logo.