Suomen Opiskelija-Allianssi – OSKU ry:n varapuheenjohtajaksi Onni Koponen

Valtakunnallinen ammattiin opiskelevien opiskelijajärjestö Suomen Opiskelija-Allianssi – OSKU ry valitsi vuoden 2018 liittohallituksen järjestäytymiskokouksessaan tänään Helsingissä 19-vuotiaan Onni Koposen varapuheenjohtajaksi vuodelle 2018. Koponen on kotoisin Helsingistä ja opiskelee tällä hetkellä matkailualan perustutkintoa Keudassa Järvenpäässä. Aiemmalta koulutukseltaan Koponen on nuoriso- ja vapaa-ajan ohjaaja.

Koposen kausi OSKU ry:n varapuheenjohtajana alkaa 1.1.2018 ja jatkuu koko ensi vuoden ajan. Koponen on toiminut tänä vuonna OSKU ry:n liittohallituksen varajäsenenä. Varapuheenjohtajana Koponen vastaa ensi vuonna erityisesti OSKUn opiskelijakunnille tarjottavissa palveluista, tapahtumista ja OSKUn laajasta vapaaehtoistoimijakentästä.

– Ensi vuonna yhtenä toimintamme painopisteenä on liiton tarjoamien palveluiden kehittäminen. Odotan innolla, että pääsen yhdessä hallituksemme, aktiiviemme, toimistomme väen ja sidosryhmiemme kanssa rakentamaan entistä paremmin opiskelijakuntia ja amiksia palvelevaa OSKUa, kertoo vasta valittu varapuheenjohtaja Onni Koponen.

Lisätietoja:

Puheenjohtaja 2018 Emmi Pentikäinen, 044 980 6580, emmi.pentikainen@osku.info

Varapuheenjohtaja 2018 Onni Koponen, 045 652 3111