Tule mukaan! OsCon – opiskelijakuntapäivät 2018 Kuopiossa 4.-6.5.

Hei sinä, opiskelijakunta-aktiivi!

Askarruttavatko amisopetuksen muutokset? Onko yhteishenki koulussasi hukassa? Pohditko mitä hyötyä tästä kaikesta puurtamisesta opintojen ohella edes on? Haluatko jakaa ideoitasi ja oppia samalla muilta? Tule siis OsConeille ja anna ajatuksen virrata ja ideoiden lentää! Uskalla enemmän, koe enemmän!

Mitä: OsCon opiskelijakuntapäivät eli koulutusta, verkostoitumista, yhdessä viihtymistä ja OsCup opiskelijakuntaolympialaiset. Ideoiden ja ajatusten vaihtoa opiskelijatoiminnasta Suomen parhaiden amisten kanssa!

Milloin: pe-su 4.-6.5.2018. Tapahtuma alkaa perjantaina klo 18:00 ja päättyy sunnuntaina klo 14:00

Missä: Steinerkoulu Virkkula, Kuopio

Kenelle: Avoin kaikille opiskelijakuntatoimijoille ja muille opiskelija-aktiiveille sekä toiminnasta kiinnostuneille amiksille

Vuoden teemana on edunvalvonta ja yhteisöllisyys. Näitä aiheita tarkastellaan myös amisreformin voimaantulon näkökulmasta. Koulutuksen lisäksi on järjestyksessään toinen OsCup eli opiskelijakuntaolympialaiset. Tule mukaan edustamaan omaa opiskelijakuntaasi ja kisaamaan leikkimielisesti maineesta, kunniasta ja loistokkaasta pokaalista!

Osallistumismaksut

Hinta viimeistään 16.4. ilmoittautuville:

Jäsenopiskelijakuntien jäsenet ja OSKUn AMIS-opiskelijakortilla: 30€/hlö

Muut: 40€/hlö

Hinta 16.4. jälkeen:

Jäsenopiskelijakuntien jäsenet ja OSKUn AMIS-opiskelijakortilla: 40€/hlö

Muut: 50€/hlö

Hinta sisältää matkat kotipaikkakunnalta Kuopioon halvimman julkisen liikennevälineen mukaisesti. Hintaan kuuluu myös viikonlopun ruokailut, koulumajoitus sekä tietysti koko ohjelmasisältö. Tapahtuma on päihteetön.

Ilmoittaudu

Ilmoittaudu tällä lomakkeella viimeistään 1.5.: OsCon2018

Lisätietoja:

Essi Miettinen, opiskelijatoiminnan koordinaattori

essi.miettinen@osku.info