Tulevat tapahtumat

OSKUn tulevat tapahtumat

OSKU järjestää monenlaisia tapahtumia jäsenistölleen sekä kaikille amiksille ympäri Suomea ja aika ajoin Suomen ulkopuolellakin. Haluamme tarjota amiksille niin huvituksia kuin myös tarpeellista asiaohjelmaa. Olemme vuosittain mukana myös monilla messuilla ja teemme yhteistyötä eri yhteistyökumppaneiden kanssa taataksemme jäsenillemme esimerkiksi halvemmat osallistumismaksut opiskelijatapahtumiin.

Tsekkaa alta, missä voit törmätä meihin seuraavaksi!

OsCon-opiskelijakuntapäivät siirtyvät verkkoon

Syksyn OsCon-opiskelijakuntapäivät siirtyvät verkkokoulutukseksi. OsCon-opiskelijakuntapäivillä pääset kouluttautumaan, verkostoitumaan, viihtymään ja osallistumaan.

Kenelle?

Avoin kaikille opiskelijakuntatoimijoille ja muille opiskelija-aktiiveille sekä toiminnasta kiinnostuneille.

Milloin?

Koulutukset tapahtuvat lokakuussa keskiviikkoisin klo 17-19.
Teemoina ovat:
7.10. opiskelijakuntatoiminnan käynnistäminen
14.10. tapahtumien järjestäminen
21.10. varainhankinta
28.10. kuntavaikuttaminen.

Ilmoittautuminen

http://bit.ly/OSKUopkutoiminta
http://bit.ly/OSKUtapahtumat
http://bit.ly/OSKUvarainhankinta
http://bit.ly/OSKUkuntavaalit

Lisätietoja opiskelijatoiminnan koordinaattorilta Altilta (altti.rannikko@osku.info).

Nähdään OsConeilla!

Save the date: Liittokokous 20.-22.11.

Suomen Opiskelija-Allianssi – OSKU ry:n 19. liittokokous järjestetään 20.-22.11. Turussa. Liittokokouksessa on jokaisella OSKUn jäsenellä mahdollisuus vaikuttaa liiton toimintaan. Liittokokouksessa päätetään liiton toimintasuunnitelmasta ja talousarviosta vuodelle 2021, liiton edunvalvonta-asiakirjasta, päivitetystä yhdenvertaisuus- ja tasa-arvosuunnitelmasta sekä valitaan liiton vuoden 2021 puheenjohtajisto ja liittohallitus.  

Studia-messut 25.-26.11.2020 

Studia-messut eli Suomen suurin ura- ja opiskelutapahtuma järjestetään Helsingin Messukeskuksella 25.-26.11.2020. OSKU on mukana järjestämässä amiksia kiinnostavaa ohjelmaa yhdessä SAKKI ry:n kanssa. Pistä tapahtuma kalenteriin ja kerää kaveriporukka mukaan! Syksyn aikana OSKUn somekanavista voit bongata myös kilpailuja, joiden kautta voit voittaa itsellesi ja luokallesi liput tapahtumaan.