Tulevat tapahtumat

OSKUn tulevat tapahtumat

OSKU järjestää monenlaisia tapahtumia jäsenistölleen sekä kaikille amiksille ympäri Suomea ja aika ajoin Suomen ulkopuolellakin. Haluamme tarjota amiksille niin huvituksia kuin myös tarpeellista asiaohjelmaa. Olemme vuosittain mukana myös monilla messuilla ja teemme yhteistyötä eri yhteistyökumppaneiden kanssa taataksemme jäsenillemme esimerkiksi halvemmat osallistumismaksut opiskelijatapahtumiin.

Tsekkaa alta, missä voit törmätä meihin seuraavaksi!

Ilmoittaudu mukaan OsConeille!

OsCon-opiskelijakuntapäivät järjestetään tänä syksynä Valkealassa, Kouvolassa 14.-16.10.2022! Viikonlopun teemana on nuorten osallisuus ja yhteisöllisyys!

Koronan jälkeen nuorten osallisuus ja yhteisöllisyys ovat tärkeämpiä kuin koskaan, mutta miten tavoittaa nuoria etäajan jälkeen?
Miten aktivoida nuoria ja opiskelijoita mukaan opiskelijakuntatoimintaan? Miten ryhmäytyä ja saada kasvatettua yhteisöllisyyttä? Mitä ylipäätään tarkoittaa nuorten osallisuus ja miksi amisten osallisuus ja yhteisöllisyys on tärkeää?

Suomen Opiskelija-Allianssi – OSKU ry:n perinteiset OsCon-opiskelijakuntapäivät järjestetään taas livenä Kouvolan Valkealassa! Opiskelijakuntapäivinä verkostoidutaan ja kouluttaudutaan muiden opiskelijakuntatoimijoiden kanssa ja vaihdetaan arvokkaita ajatuksia nuorille tärkeistä teemoista. Paikalle saapuu OSKUn terävien toimijoiden lisäksi myös ulkopuolisia asiantuntijoita.

OsConeilla pääsee ideoimaan, luomaan ja keskustelemaan opku-toiminnan eri osa-alueista muiden toiminnasta kiinnostuneiden kanssa. Pelkkää kouluttautumista ja perehtymistä opiskelijakuntapäivät eivät suinkaan ole, vaan luvassa on myös rentoa yhdessäoloa, saunomista ja virkistävää vapaa-aikaa mm. OsCup-opiskelijakuntaolympialaisten muodossa!

Ilmoittaudu mukaan 30.9. mennessä ja vinkkaa kaverillesikin – linkin löydät vähän alempaa! Early bird -hinnat ovat voimassa 20.9. mennessä ilmoittautuneille!

Mitä? OsCon-opiskelijakuntapäivät eli koulutusta, yhdessä viihtymistä ja OsCup-opiskelijakuntaolympialaiset. Ideoiden ja ajatusten vaihtoa opiskelijatoiminnasta Suomen parhaiden amisten seurassa!
Milloin? 14-16.10.2022
Missä? Kouvolan Valkealassa, Puhjonrannan kurssikeskuksessa
Miten? Tämän ilmoittautumislinkkiä klikkaamalla.
Kenelle? Avoin kaikille amis-opiskelijakuntatoimijoille, muille opiskelija-aktiiveille ja toiminnasta kiinnostuneille
Kuinka paljon?
OSKUn opiskelijakortilla/jäsenopiskelijakunnan edustajana: 60e (Early bird: 50e)
Muut: 70e (Early Bird: 60e)

Lisätietoja:
Emmi Lundán
Opiskelijatoiminnan koordinaattori
+358 44 2352 235
emmi.lundan@osku.info

RoadShow tulee jälleen!

OSKUn perinteinen ja kuuluisa, ammatillisia oppilaitoksia kiertävä OSKU RoadShow -kiertue lähtee liikkeelle maanantaina 15.8.2022 Helsingistä ja Turusta!

Koko Suomen kattava kiertue kestää lähes kaksi kuukautta ja jatkuu aina marraskuulle asti! OSKU vierailee kaikkiaan noin 100 toimipisteessä eri puolilla Suomea aina Helsingistä Muonioon asti. Kyseessä on tavoittavuudeltaan Suomen laajin ammatillisiin oppilaitoksiin kohdistuva kiertue.

OSKU RoadShow toteutetaan täysin vapaaehtoisten amisten voimin. Kiertuepäivän aikana oskulaiset opiskelijat tarjoavat ammattiin opiskeleville tietoa OSKUsta järjestönä, opiskelijaeduista, tapahtumista ja työelämästä. RoadShow’n tavoitteena on vahvistaa opiskelijoiden yhteisöllisyyttä, tukea opiskelumotivaatiota ja tarjota opiskelijoille mahdollisuus tavata amiksia ympäri Suomen.

Tunnistat vapaaehtoiset opiskelijamme valkoisista haalareista ja hyvästä meiningistä! Jos näet heidät koulullasi, älä epäröi nykäistä heitä hihasta!

Vuonna 2022 OSKU RoadShow’n pääyhteistyökumppaneina toimivat AmisRekry, Nuoret Yrittäjät, Salon Lakkitehdas, Tehy ry, Teknologiateollisuus sekä Toimihenkilökeskusjärjestö STTK. Yhteistyökumppanit näkyvät kiertueella monin eri tavoin ja näin amiksille voidaan tarjota esimerkiksi tuorein tieto työelämästä, yrittäjyydestä ja hyvinvoinnista.

OSKU RoadShow’n etenemistä voi seurata Instagramissa käyttäjällä @osku_ry sekä hashtagilla #oskuroadshow.

Lisätietoja RoadShowsta saa Emmiltä
Emmi Lundán
Opiskelijatoiminnan koordinaattori
+358 44 2352 235
emmi.lundan@osku.info