Tulevat tapahtumat

OSKUn tulevat tapahtumat

OSKU järjestää monenlaisia tapahtumia jäsenistölleen sekä kaikille amiksille ympäri Suomea ja aika ajoin Suomen ulkopuolellakin. Haluamme tarjota amiksille niin huvituksia kuin myös tarpeellista asiaohjelmaa. Olemme vuosittain mukana myös monilla messuilla ja teemme yhteistyötä eri yhteistyökumppaneiden kanssa taataksemme jäsenillemme esimerkiksi halvemmat osallistumismaksut opiskelijatapahtumiin.

Tsekkaa alta, missä voit törmätä meihin seuraavaksi!

OsCon-opiskelijakuntapäivät maaliskuussa 2022

Miten tehdään oppilaitoksesta mukava paikka jokaiselle? Ideoita opiskelijakuntatoimintaan!
OsConit tulevat taas! OsConeilla pääsee ideoimaan, luomaan sekä keskustelemaan opkutoiminnan eri osa-alueista muiden toiminnasta kiinnostuneiden kanssa.

Mitä? OsCon opiskelijakuntapäivät eli koulutusta, yhdessä viihtymistä ja OsCup-opkuolympialaiset. Ideoiden ja ajatusten vaihtoa opiskelijatoiminnasta Suomen parhaiden amisten seurassa!
Milloin? Kolmena torstaina maaliskuussa
17.3. klo 15 Häirintätyöpaja
24.3. klo 15 Viestinnän työpaja
31.3. klo 15 Edunvalvonnan työpaja
Missä? Etänä omalta kotisohvalta.
Kenelle? Avoin kaikille opiskelijakuntatoimijoille ja muille opiskelija-aktiiveille sekä toiminnasta kiinnostuneille

Lisätietoja
Minttu Rautavuori
minttu.rautavuori@osku.fi
puh. 044 980 6580
OSKUn varapuheenjohtaja

**********

OsConeilla noudatetaan viranomaisten ja hallituksen antamia ohjeita, suosituksia ja määräyksiä. Jokainen osallistuja sitoutuu noudattamaan hygienia- ja turvallisuusohjeita, joissa linjataan mm. turvaväleistä, käsihygieniasta ja siivouksesta. Covid-19 -virus leviää ensisijaisesti pisaratartuntana, minkä vuoksi hyvä käsi- ja yskimishygienia on erittäin tärkeää. OsConeille ei tule osallistua, jos potee vähäisimpiäkään flunssan oireita. OsConeille osallistumista ei suositella riskiryhmään kuuluville tai niille, joiden lähipiirissä on riskiryhmiin kuuluvia henkilöitä. Jos tapahtuman aikana osallistuja sairastuu, siirretään henkilö eristykseen ja asiasta ollaan yhteydessä paikalliseen terveyskeskukseen. Mikäli osallistuminen arveluttaa tai OsConien järjestelyistä herää kysymyksiä, olethan yhteydessä pääsihteeriin tai puheenjohtajaan. Yhteystiedot löydät yhteystietosivulta.

 

Huhtikuussa Suomen huikein amisyhteisö kokoontuu AMIS-päiville!

Haluatko viettää aikaa huipussa OSKUlaisten jengissä? Kiinnostaako sinua tavata amiksia ympäri Suomen? AMIS-päivät tarjoaa mahdollisuuden verkostoitua ja kehittyä osana amis-yhteisöä hauskanpitoa unohtamatta!

Huhtikuussa AMIS-päivillä amikset ympäri Suomen pääsevät osallistumaan huikeaan tapahtumaan, joka sisältää paljon siistiä tekemistä opiskeluarkea piristämään. AMIS-päivät tuovat jokaiselle riviamiksellekin mahdollisuuden päästä luomaan verkostoja valtakunnallisesti sekä tutustumaan OSKUn toimintaan parhaalla mahdollisella tavalla.

Mitä? Vapaa-ajan tapahtuma, jossa pääset verkostoitumaan ja tapaamaan muita amiksia ympäri Suomen!
Kenelle? Avoin kaikille amiksille!
Missä? Kukonnotko leirikeskus, Heinola
Milloin? Pe-su 8.–10.4.2022

Ilmoittautuminen tapahtuu osoitteessa bit.ly/amispäivät22 ja ilmoittautua voi 1.4.2022 saakka. Paikkoja rajoitetusti!

Yhteiskuljetus Lahdesta (tarkemmat koordinaatit lähempänä) perjantaina klo 16:15, paluu sunnuntaina n. klo 13:45.
Osallistumismaksu OSKUn henkilöjäseniltä 50 euroa, muilta 60 euroa. Hintaan sisältyy opiskelijahintaiset matkaliput.

Lisätietoja voi kysellä OSKUn varapuheenjohtajalta
Minttu Rautavuori
minttu.rautavuori@osku.fi
puh. 044 980 6580