Tulevat tapahtumat

OSKUn tulevat tapahtumat

OSKU järjestää monenlaisia tapahtumia jäsenistölleen sekä kaikille amiksille ympäri Suomea ja aika ajoin Suomen ulkopuolellakin. Haluamme tarjota amiksille niin huvituksia kuin myös tarpeellista asiaohjelmaa. Olemme vuosittain mukana myös monilla messuilla ja teemme yhteistyötä eri yhteistyökumppaneiden kanssa taataksemme jäsenillemme esimerkiksi halvemmat osallistumismaksut opiskelijatapahtumiin.

Tsekkaa alta, missä voit törmätä meihin seuraavaksi!

Vaikuttajakoulutus 29.-31.10. & 10.-12.12.2021

Suomen Opiskelija-Allianssi – OSKU ry järjestää ammattiin opiskeleville suunnattun vaikuttajakoulutuksen.

Koulutus ajoittuu syksyyn 2021, ja muodostuu kahdesta koulutusviikonlopusta, jotka ovat 29.-31.10. sekä 10.-12.12. Koulutukseen voi hakeutua kaikki 15-20-vuotiaat vaikuttamisesta kiinnostuneet OSKU:n jäsenet. Sisällöltään viikonlopussa käydään läpi vaikuttamista eri tasoilla, tapoja vaikuttaa, tutustutaan puolueisiin, kansalaisjärjestöihin, päättäjiin ja vaikuttamispolkuihin. Koulutus on maksuton osallistujille, ja myös matkakulut kotoa koulutuksiin korvataan, ainoa kulu on OSKUn jäsenyys, jos sitä ei vielä ole. Koulutus toteutetaan Erasmus+ Nuorisodialogi -hankeavustuksen turvin. Koulutus on osallistujille maksuton. Voit hakea mukaan tällä lomakkeella, hakuaika on 23.8.-30.9.

Lisätietoja koulutuksesta antaa edunvalvonnan koordinaattori
Emma Holsti (emma.holsti@osku.fi / 040 410 8814).

OsCon-opiskelijakuntapäivät keväällä 2022

Miten tehdään oppilaitoksesta mukava paikka jokaiselle? Ideoita opiskelijakuntatoimintaan!
OsConit tulevat taas! OsConeilla pääsee ideoimaan, luomaan sekä keskustelemaan opkutoiminnan eri osa-alueista muiden toiminnasta kiinnostuneiden kanssa.

Mitä? OsCon opiskelijakuntapäivät eli koulutusta, yhdessä viihtymistä ja OsCup-opkuolympialaiset. Ideoiden ja ajatusten vaihtoa opiskelijatoiminnasta Suomen parhaiden amisten seurassa!
Milloin? Pe-su 18.-20.2.2022. Yhteiskuljetus lähtee Helsingin rautatieasemalta, Elielinaukiolta perjantaina klo 16:00 ja palaa samaan paikkaan sunnuntaina n. klo 15:00.
Missä? Järvenpään seurakunnan leirikeskus Leiriniemi, Ohkola
Kenelle? Avoin kaikille opiskelijakuntatoimijoille ja muille opiskelija-aktiiveille sekä toiminnasta kiinnostuneille

Mitä maksaa?
Earlybird hinta 14.1.2022 asti:
Jäsenopiskelijakuntien jäsenet ja OSKU-opiskelijakortilliset 55€/ muut 65€
Hinta Earlybirdin jälkeen:
Jäsenopiskelijakuntien jäsenet ja OSKU-opiskelijakortilliset 65€/ muut 75€

Hinta sisältää (opiskelijahintaiset) matkat opiskelupaikkakunnalta Helsinkiin, majoituksen, ruokailun ja ohjelman. Ilmoittautuminen päättyy 4.2.2022. Paikkoja on rajoitetusti, olethan siis nopea! Ilmoittautuneet saavat maksuohjeet ja lisätietoa sähköspostitse ilmoittautumisen jälkeen.

Ilmoittaudu tästä mukaan (linkki vie ilmoittautumislomakkeeseen).

Lisätietoja
Altti Rannikko
altti.rannikko@osku.info
opiskelijatoiminnan koordinaattori

**********

OsConeilla noudatetaan viranomaisten ja hallituksen antamia ohjeita, suosituksia ja määräyksiä. Jokainen osallistuja sitoutuu noudattamaan hygienia- ja turvallisuusohjeita, joissa linjataan mm. turvaväleistä, käsihygieniasta ja siivouksesta. Covid-19 -virus leviää ensisijaisesti pisaratartuntana, minkä vuoksi hyvä käsi- ja yskimishygienia on erittäin tärkeää. OsConeille ei tule osallistua, jos potee vähäisimpiäkään flunssan oireita. OsConeille osallistumista ei suositella riskiryhmään kuuluville tai niille, joiden lähipiirissä on riskiryhmiin kuuluvia henkilöitä. Jos tapahtuman aikana osallistuja sairastuu, siirretään henkilö eristykseen ja asiasta ollaan yhteydessä paikalliseen terveyskeskukseen. Mikäli osallistuminen arveluttaa tai OsConien järjestelyistä herää kysymyksiä, olethan yhteydessä pääsihteeriin tai puheenjohtajaan. Yhteystiedot löydät yhteystietosivulta.