Vuoden tsemppari -stipendi Virve Maunulalle

Virve Maunula poseeraa stipendin ja ruusun kanssa.

TIEDOTE 4.6.2019

Lapin koulutuskeskuksesta REDUsta hiusalan perustutkinnosta valmistunut Virve Maunula on palkittu valtakunnallisella AMIS-stipendillä. Maunula palkittiin Vuoden tsempparina.

AMIS-stipendit jakaa valtakunnallinen ammattiin opiskelevien opiskelijajärjestö Suomen Opiskelija-Allianssi – OSKU ry. AMIS-stipendejä myönnetään keväisin kolmessa kategoriassa toiminnassaan erityisen ansioituneille ammattiin opiskeleville ja opiskelijakunnille.

– Vuoden tsempparina palkitaan opiskelija, joka on upea esimerkki siitä, että koskaan ei pidä lannistua tai luovuttaa. Maunula on osoittanut poikkeuksellista ja erityisen arvostettavaa sinnikkyyttä ja opintoihin sitoutuneisuutta haasteista ja vaikeista lähtökohdista huolimatta, minkä johdosta meillä on ilo palkita hänet valtakunnallisella AMIS-stipendillä, iloitsee OSKUn puheenjohtaja Jessica Makkonen.

AMIS-stipendi luovutettiin Maunulalle REDUn valmistujaisjuhlassa Rovaniemellä viime lauantaina. Tänä vuonna jo neljättä kertaa jaettavien AMIS-stipendien saajia sai ehdottaa kuka tahansa oppilaitosyhteisöön kuuluva. Stipendien saajat valitsi Suomen Opiskelija-Allianssi – OSKU ry:n liittohallitus.

Lisätietoja:

  • puheenjohtaja Jessica Makkonen, 044 977 6356, jessica.makkonen@osku.info

(Kuva: Juho Malinen / OSKU ry)