Yhteistyö­kumppaneille

OSKU tekee säännöllisesti yhteistyötä monien eri tahojen kanssa, jotta esimerkiksi jokasyksyisellä oppilaitoskiertueellamme OSKU RoadShow’lla voidaan tarjota ajankohtaisin ja tuorein työelämätieto amiksille.

Ilmoittajille tarjoamme monipuolisesti mainostamismahdollisuuksia esimerkiksi sähköisissä uutiskirjeissämme, verkkosivuillamme, sosiaalisen median kanavissamme, syksyisin julkaistavassa AMIS-lehdessämme tai tapahtumissamme. OSKU on ilmoittajalle erittäin hyödyllinen yhteistyökumppani, jonka julkaisut ja muu toiminta tavoittavat vuosittain merkittävän osan Suomen ammattiin opiskelevista sekä toki myös ammatillisten oppilaitosten henkilökunnista.

Keskustelemme mielellämme myös AMIS-opiskelijakortillamme myönnettävistä opiskelijakorttieduista. Mikäli yrityksesi on kiinnostunut mahdollistamaan amisten astetta edullisempi opiskelijaelämä, olethan yhteydessä!

Mikäli olet kiinnostunut mainostamaan Suomen Opiskelija-Allianssi – OSKUn julkaisuissa tai olet kiinnostunut muusta yhteistyöstä, otathan yhteyttä pääsihteeriimme.