Lähde mukaan parhaan amisyhteisön toimintaan – hae OSKUn työryhmiin!

Kiinnostaako sinua vaikuttaminen onnellisten amisten puolesta? Haluatko olla mukana toteuttamassa Suomen parhaan amisyhteisön tapahtumia? Tai syyhyääkö sormesi kenties päästä toteuttamaan entistäkin paremmin amisten näköistä ja amiksia tavoittavaa viestintää vuonna 2019? Hae mukaan OSKUn työryhmään. Ensi vuonna meillä on kolme työryhmää: edunvalvontatyöryhmä, tapahtuma- ja koulutustyöryhmä sekä viestintä- ja markkinointityöryhmä.

Työryhmissä toimitaan rennossa hengessä, mutta vaikutetaan suoraan OSKUn toimintaan. Ainoat kriteerit työryhmiin hakemiselle ovat aito kiinnostus työryhmän aiheisiin sekä OSKUn voimassa oleva jäsenyys eli voimassa oleva opiskelijakortti. Työryhmät kokoontuvat muutaman kerran vuoden aikana kasvokkain, mutta pääosin työryhmän jäsenet toimivat omilta opiskelu-/asuinpaikkakunniltaan käsin.

Mikäli haluat olla edistämässä amisten parempaa huomista, silloin oikea työryhmä sinulle on EDUNVALVONTATYÖRYHMÄ. Edunvalvontatyöryhmä avustaa OSKUn puheenjohtajaa, liittohallitusta ja pääsihteeriä amisten edunvalvonnassa vuonna 2019. Ryhmän tarkoituksena on tuoda amisten mielipiteitä, kuulumisia ja arjen tositilanteita oppilaitoksissa OSKUn jokapäiväiseen edunvalvontatyöhön. Lisäksi ensi vuonna edunvalvontatyöryhmän toimintaa värittää vahvasti eduskuntavaalit ja vaalivaikuttaminen.

Vai sytytkö erilaisten tapahtumien ja koulutusten suunnittelulle ja järjestämiselle? TAPAHTUMA- JA KOULUTUSTYÖRYHMÄSSÄ pääset ideoimaan, suunnittelemaan ja toteuttamaan tekemistä amiksille ympäri Suomen sekä kehittämään entisestään OSKUn tapahtumia ja koulutuksia. Työryhmän jäsenenä pääset vaikuttamaan siihen, tapahtumat ovat aidosti amisten näköisiä, amiksille mieluisia ja amisten tarpeita vastaavia.

Mikäli sen sijaan innostutkin somesta, markkinoinnista tai palat halusta kehittää OSKUn viestintää, saatat olla oikea palanen VIESTINTÄ- JA MARKKINOINTITYÖRYHMÄÄMME. Työryhmä ideoi, suunnittelee ja toteuttaa amisten oman opiskelijajärjestön viestintää ja markkinointia.

Kuulostaako omalta jutulta? Hae työryhmiin mukaan viimeistään 31.1.2019 täyttämällä lyhyt hakemus osoitteessa http://bit.ly/osku-tyoryhmat-2019.

Olemme yhteydessä kaikkiin työryhmiin hakeneisiin viimeistään helmikuun puoliväliin mennessä.

Mikäli haluat kuulla lisää työryhmien toiminnasta tai sinulla on kysyttävää, voit olla 8.1.2019 alkaen yhteydessä puheenjohtajaamme Jessica Makkoseen (044 977 6356 tai jessica.makkonen@osku.info) tai pääsihteeriimme Juuso Luomalaan (044 977 4014 tai juuso.luomala@osku.info).