REKRY: Haemme opiskelijatoiminnan koordinaattoria

Ylhäältä päin otettu kuva, jossa nuoret heiluttavat kameralle.

Haemme joukkoomme ihanan tehokasta, aurinkoisen palveluhenkistä mutta kuitenkin sopivan rentoa

OPISKELIJATOIMINNAN KOORDINAATTORIA

toistaiseksi voimassa olevaan, kokoaikaiseen työsuhteeseen vastaamaan Suomen Opiskelija-Allianssi – OSKU ry:n opiskelija- ja vapaaehtoistoiminnan suunnittelusta ja koordinoinnista sekä oppilaitosyhteistyöstä.

Opiskelijatoiminnan koordinaattorina työskentelet tiiviissä yhteistyössä sekä vapaaehtoisten amisten että oppilaitosten edustajien kanssa. Vastaat opiskelijakuntien kouluttamisesta ja neuvonnasta sekä muista oppilaitoksille ja opiskelijakunnille tarjoamistamme palveluista. Työhösi kuuluu myös vapaaehtoistoimintamme suunnittelua ja kehittämistä, erilaisten tapahtumien ja koulutusten koordinointia sekä vuosittaisen oppilaitoskiertueemme suunnittelu ja koordinointi. Lisäksi osallistut osaltasi jäsenpalveluidemme ja jäsenviestintämme toteuttamiseen sekä toimit järjestömme edustajana esimerkiksi erilaisten hankkeiden ohjausryhmissä.

Suomen parhaan amisyhteisön tärkeimpiä asiakkaita ovat tietysti amikset itse. Meille onkin äärettömän tärkeää, että jokaiselle järjestömme toiminnassa tavalla tai toisella mukana olevalle amikselle ja vapaaehtoiselle jää toimistomme kanssa toimimisesta mukava fiilis. Siksi edellytämme sinulta aurinkoista ja ratkaisukeskeistä asennetta sekä vahvaa halua ja motivaatiota työskennellä nuorekkaassa organisaatiossa opiskelijoiden parissa heidän tukenaan. Meillä jokainen toimihenkilömme myös viestii työstään itse sekä somessa, suullisesti että kirjallisesti niin nuorille kuin sidosryhmillekin, vastaa osaltaan esimerkiksi tilaisuuksien järjestämisestä ja näkee myös oman vastuunsa hyvän työilmapiirin tekijänä. Näihin kaikkiin saa tietysti jeesiä meiltä muilta.

Toivomme, että teet työtä kehittävällä otteella ja otat haltuusi nopeasti suuriakin kokonaisuuksia. Sinulla on toivottavasti intoa ja uusia ajatuksia liiton valtakunnallisen opiskelijatoiminnan kehittämiseen. Suunnittelun lisäksi osaat myös viedä aloittamasi projektit maaliin asti. Ja toki myönnettäköön, että pitkästä pinnasta ja rautaisista hermoista saattaa toisinaan olla tässäkin tehtävässä aika paljon apua.

Etsimme ensisijaisesti motivoitunutta ja hyvää tyyppiä täydentämään työyhteisöämme, mutta muutamia tarkempiakin toiveita meillä on.

Tulevalta opiskelijatoiminnan koordinaattoriltamme edellytämme:
– vähintään toisen asteen tutkintoa
– kokemusta tapahtumien ja/tai koulutusten järjestämisestä
– järjestötoiminnan tuntemusta
– kokemusta nuorten parissa työskentelystä
– sujuvaa suomen kielen taitoa.

Lisäksi laskemme eduksi, jos sinulta löytyy jotakin seuraavista:
– soveltuvia korkeakouluopintoja
– kokemusta opiskelija- tai muusta järjestötoiminnasta
– opiskelijatoiminnan tuntemusta toiselta asteelta.
– ymmärrystä ja kenties jopa kokemusta opiskelijoiden edunvalvonnasta
– kielitaitoa erityisesti englannin ja/tai ruotsin osalta.

Työyhteisömme on pieni ja ketterä ja tarvittaessa autamme toisiamme hommassa kuin hommassa ja pyöritämme toimiston arkea yhdessä. Vastapainona ahkeralle työnteolle saa meidän mielestämme töissä olla hauskaakin! Yhteisössämme viihtyminen edellyttää huumorintajua sekä vahvaa oma-aloitteisuutta ja kykyä pitää monet langat käsissäsi kiireen keskelläkin. Työtä tehdään tiiviisti yhdessä vapaaehtoisten amisten kanssa.

Opiskelijatoiminnan koordinaattorin työsuhde alkaa mahdollisimman pian (mieluiten jo syyskuun aikana) tai sopimuksen mukaan. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva, tehtävä täysipäiväinen ja työaika 37,5 tuntia viikossa. Tehtävästä maksettava kuukausipalkka on noin 2 300 €/kk. Lisäksi tarjoamme puhelin-, lounas- ja virike-edun, lakisääteistä laajemman työterveyshuollon sekä ihastuttavan työyhteisön. Työtehtävä sisältää ajoittain ilta- ja viikonlopputöitä sekä matkustamista kotimaassa.

Lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämistä koskevan lain (504/2002) mukaisesti opiskelijatoiminnan koordinaattoriksi valitun henkilön on ennen työsuhteen solmimista esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu hyväksyttävä rikosrekisteriote.

Olisitko sinä etsimämme järjestötoiminnan moniottelija sekä vapaaehtoistemme uusi tukipilari? Toimita vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi viimeistään lauantaina 17.8.2019 klo 23.59 osoitteeseen juuso.luomala@osku.info. Laita viestin otsikoksi ”Opiskelijatoiminnan koordinaattori” ja liitä liitteet viestiin pdf-muodossa.

Haastattelemme sopivimmat ehdokkaat lähtökohtaisesti torstaina 22.8.2019 toimistollamme Helsingin Pasilassa. Haastatteluun kutsuttavia pyydämme valmistelemaan pienen ennakkotehtävän.

Lisätietoja tehtävästä voit kysellä tarvittaessa pääsihteeriltämme Juuso Luomalalta puhelimitse 044 977 4014.

Suomen Opiskelija-Allianssi – OSKU ry on valtakunnallinen toisen asteen ammatillisten opiskelijoiden edunvalvonta-, palvelu- ja harrastejärjestö. Amisten perustama ja omistama liitto on puolue- ja ammattiyhdistyspoliittisesti sitoutumaton. OSKU ry on perustettu vuonna 2001.