REKRY: OSKU etsii harjoittelijaa AMIS-tutkimukseen!

AMIS-tutkimus tuottaa laaja-alaista tietoa ammatillisten opiskelijoiden opinnoista ja elämästä. Tarkasteltavia teemoja ovat muun muassa koulutusalan valinta, opiskelukokemukset, työelämä, tulevaisuuden näkymät ja hyvinvointi. AMIS-tutkimus on toteutettu aiemmin vuosina 2009, 2011, 2013, 2016 ja 2018. Nyt toteutettava tutkimus on järjestyksessään kuudes tuoden ajankohtaista ja kattavaa seurantatietoa amisten arjesta. Tutkimus toteutetaan yhteistyössä Akavan opiskelijoiden kanssa.

Korkeakouluharjoittelun kesto on viisi kuukautta. Työ alkaa 1.8.2022 ja päättyy 31.12.2022. Meillä on mahdollisuus työskennellä etänä, mutta harjoittelija on tervetullut myös työskentelemään toimistollamme Helsingin Pasilassa. Harjoittelijalle maksetaan palkkaa 1000e/kk.

Projektikoordinaattori vastaa tutkimuksen toteuttamisesta yhdessä yhteistyöorganisaation kanssa, projektin kokonaishallinnasta, tutkimuksen markkinoinnin ja viestinnän suunnittelusta yhdessä viestinnän suunnittelijamme kanssa sekä tulosten analysoinnista ja tutkimusraportin koostamisesta ja kirjoittamisesta.

Toivomme, että sinulla on:

  • kokemusta projektinhallinnasta
  • kykyä ottaa nopeasti haltuun isoja tietomääriä ja erottaa olennainen
  • sujuva kynä ja taitoa esiintyä yleisön edessä
  • kykyä ilmaista tutkimustietoa kansantajuisesti
  • reipasta ja työtä pelkäämätön asenne sekä ajanhallintataitoja
  • kokemusta itsenäisestä työskentelystä.

Kokemus (opiskelija)järjestötyöstä ja ymmärrys amismaailmasta katsotaan eduksi. Arvostamme kokemusta erilaisten tekstien tuottamisesta ja oppilaitosympäristöistä. Olennaista projektikoordinaattorille ovat myös monipuoliset viestintätaidot, joustavuus ja oma-aloitteisuus.

Toimita vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi sekä valitsemasi kirjoitusnäyte (mieluiten julkaistu teksti) viimeistään keskiviikkona 15.6.2022 klo 23.59 osoitteeseen eemeli.rajala(at)osku.info. Laita viestin otsikoksi ”Hakemus harjoittelijaksi” ja liitä liitteet viestiin pdf-muodossa.